Hei, olen Pekka Huovinen, valokuvaaja, videokuvaaja ja äänittäjä Muhokselta.

Tutustu töihini ja ota yhteyttä lomakkeella!

Hääkuvaus
Siirappia ja kermakakkuja. Sukkanauhoja ja piilopulloja. Hääkuvaus on monipuolinen ja herkkä laji, jonka parissa saa parhaimmillaan viettää kokonaisen päivän aina pikkutunneille saakka. Kuvaajan täytyy olla aina hereillä ja tietoinen siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Samalla täytyy ottaa huomioon hääparin toiveet ja pienet yksityiskohdat, jotka helposti saattavat jäädä tallentamatta. Vuosien kokemuksesta on tässä lajissa todella paljon apua! Ota yhteyttä jos tarvitset hääkuvaajaa Oulun alueella.
Lapsi- ja perhekuvaus
Lapsikuvaus tuli osaksi repertuaariani hyvin luonnollisesti, kun tuttavapiiriin ja myös itselle alkoi tulla jälkikasvua. Vuosien myötä siitä on tullut entistä luontevampaa ja pienistä yllätyksistä ja sattumista on oppinut nauttimaan. Lapsilta voi oppia paljon!
Edustuskuvat
Tarvitsetko edustavat kuvat itsestäsi tai työntekijöistäsi kotisivuillesi ja sosiaaliseen mediaan? Minä voin auttaa!
Valmistujaiset
Valmistuminen on merkittävä hetki elämässä ja siitä on tärkeää saada hyvät kuvat talteen tulevia vuosia varten. Persoonallisuutta kuviin saa esimerkiksi harrastuksiin liittyvällä rekvisiitalla tai erikoisella kuvauspaikalla. Voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.
Hautajaiset
Valokuvaaja on mukana useissa elämän käännekohdissa ja niin myös elämän päättyessä. Laadukkaat ja taidolla otetut kuvat ovat kaunis muisto rakkaan omaisen viimeisestä matkasta.
Luonto & Matkailu
Meidän perheestä on tullut viime vuosien aikana karavaanareita, vaikka en olisi itsekään sitä ikinä uskonut! Olemme tehneet nyt koko perheen autoreissut Lappiin ja Tromssaan, Hangon/Etelä-Suomen kautta Kolille sekä Lofooteille Pohjois-Norjaan. Lisäksi käymme paljon retkeilemässä lähialueilla esimerkiksi Tervareitistön maisemissa ja Oulujoen rannoilla.
Promokuvat
Rock-musa, elektroninen biitti ja huumaava humppa. Sattuneesta syystä olen itse mukana monessa kuvassa.
Ör Ör Sound Studio
Ör Ör Sound on pieni äänitysstudio Muhoksella, jossa voidaan äänittää esimerkiksi rock bändi livenä, tehdä jo valmiin pohjan päälle lisä-äänityksiä kuten kitaroita tai lauluja tai vaikka tallentaa voice over videota varten. Studiolta löytyy hyvä valikoima erilaisia mikkejä (Neumann, Audio Technica, JZ mics, Shure, Audix, Röde) ja etuasteita (Focusrite ISA, Art Studio MPA, RME) sekä lisäksi useita syntetisaattoreita (mm. Minilogue XD ja Novation Summit), kitaroita, vahvistimia (Marshall JMP), efektipedaaleita ja jopa kaksi rumpusettiä (Yamaha RC ja Beverley) pelteineen. Miksaus onnistuu myös! Ohessa muutama kuva studiolta sekä ääninäytteitä ja videoita täällä toteutetuista projekteista.
Back to Top