Kuvasin ensimmäiset hääkuvani vuonna 2005 pienehköllä pokkarikameralla, jossa oli vähemmän pikseleitä, kuin nykypäivän kännyköissä. Kuvista tuli kuitenkin aika hyviä ja kipinä lajiin syttyi. Samana vuonna olin harjoittelussa Studio P.S.V.llä Oulussa ja siellä muuan Reijo Koirikivi lisäsi bensaa liekkeihin. Olen ollut paljon töissä asiakaspalvelussa valokuvaamoissa sekä sosiaalisessa sairaalaympäristössä ja tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minun kanssani voit tulla kuvauksiin avoimin mielin ja esittää rohkeasti myös omat ideasi kuvaukseen. Tämä homma tehdään yhdessä! 
Pidän erityisesti erilaisten juhlien, kuten häiden kuvaamisesta sekä muotokuvien ottamisesta. Myös lapsikuvauksesta on tullut omien poikieni kautta tärkeää ja luontevaa toimintaa. Erilaiset yritys- ja edustuskuvaukset saisivat tulla vielä tutuimmiksi jutuiksi ja sitä myöten myös ihmiset yritysten takana. Musiikkiharrastuksen myötä bändikuvaus on erityisen lähellä sydäntäni. Minulla on myös Muhoksella pieni äänitysstudio, jossa pystyn toteuttamaan projekteja monipuolisesti. Nyt olen pitkästä aikaa kastamassa varpaita myös videotuotantoon, kun aloitimme perheyrityksemme Huovisen Navettasalin oman Youtube-kanavan. 

Tekeminen ei siis lopu kesken.

Toimialueeni keskittyy Muhoksen ja Oulun maisemiin mutta mies kameroineen heilahtaa helposti kauemmaksikin. Olen kuvannut mm. näillä paikkakunnilla: Muhos, Oulu, Utajärvi, Tyrnävä, Vaala, Oulunsalo, Kiiminki, Rovaniemi. Mielelläni kuvaisin myös näillä suhteellisen läheltä löytyvillä paikkakunnilla: Kempele, Puolanka, Paltamo, Pudasjärvi ja Wellington, Uusi-Seelanti. 

Valokuvaaja Pekka Huovinen rennosti omassa joka-aamuisessa lookissaan

Norjassa meditoimassa

Muhoksella universumi vaatteena

Tämä peili taatusti leventää
Tämä peili taatusti leventää
Perheen miehet edustavina
Perheen miehet edustavina
Taas yksi onnistunut kuva minusta
Taas yksi onnistunut kuva minusta
Tarvitsetko myös juhla- ja pitopalvelua? Perheyrityksemme Huovisen Navettasali Muhoksella tarjoaa käyttöösi mm. pitopalvelun ja juhlatilat. Sauna ja palju löytyy tietysti myös! Paineleppas tuolla nappulalla Navetan kotisivuille.
Back to Top